BAŞKAN ÇELİK: HİZMETTE MERKEZ KÖY AYRIMI YAPMIYORUZ
Başkan Süleyman Çelik, İncirli Mahalle Muhtarı ve Köy halkının davetlisi olarak katıldığı kahvaltı programında vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette Belediye Başkanı Çelik; Yenişehir’in bütün mahallelerinin merkez ve köy ayrımı yapılmaksızın hizmete kavuşturulduğunu dile getirerek, İncirli Mahallesi sakinlerinin sıkıntı ve taleplerini tek tek dinledi.
BAŞKAN’DAN HİZMET SÖZÜ…
Kahvaltının ardından Başkan Süleyman Çelik, İncirli Mahallesi Muhtarımız ve vatandaşlarla birlikte, uzun yıllar okul olarak kullanılan, ancak son dönemde atıl durumda bulunan okul binasını ziyaret etti. Okul Binasının yeniden faaliyete geçmesi talebinde bulunan vatandaşlara Başkan Çelik, en kısa zamanda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli görüşmelerin yapılacağını, binanın okul olarak faaliyete geçmemesi durumunda ise farklı şekillerde değerlendirilerek mahalle halkının hizmetine sunulacağını söyledi. Daha sonra futbol sahası ve piknik alanı olarak kullanılan Sarıkız Mevkiini ziyaret eden Belediye Başkan Süleyman Çelik, futbol sahasının Belediye teknik ekibi tarafından projelendirilerek, hem spor alanı hem de hıdrellez şenlikleri gibi sosyal ve kültürel projelerin gerçekleştirilmesinde kullanılacak şekilde düzenleneceğini belirtti. Çınar Çeşmesinin bulunduğu Sarıkız piknik alanının da çevre düzenlemesi yapılarak, İncirli Mahallesine ve ilçeye turizm anlamında değer katacağını ifade etti.
BÜYÜKBAŞ HAVYAN TALEPLERİ VAR…
İncirli Mahallesi sakinlerinin büyük çoğunluğunun büyükbaş hayvan taleplerini alan Belediye Başkanı Çelik, bu konuda BBB Tarım A.Ş. ile görüşme gerçekleştirileceğini söyleyerek, ilçemizin kalkınması için gerekli tüm adımların atıldığını belirtti. Son olarak ise İncirli Mahallesi’nin altyapı çalışmalarının BUSKİ tarafından tamamlanmasına müteakip üstyapı, parke taş döşemesi ile asfaltlama çalışmalarıyla birlikte giriş ve çıkışlarda tanıtım levhalarının yapılması konusunda talepte bulunan vatandaşlara Başkan Çelik, İncirli Mahallesinin en kısa zamanda modern levhalara kavuşacağını ifade etti.
HABER: MUSTAFA ACAR
REKLAMKaynak : http://yenisehirim.com/baskan-celik-hizmette-merkez-koy-ayrimi-yapmiyoruz.html.html
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiş gibi görünüyor.
İlk yorumu siz yapın!